دو بال طلایی موفقیت مدیران گردشگری

محبوب‌ترین یادداشت ها

تعداد بازدید: 317
تعداد بازدید: 317

دو بال طلایی موفقیت مدیران گردشگری

4.9
(19)

دانش و تجربه کافی دو بال طلایی برای موفقیت مدیران سازمان ها و کسب و کارهای گردشگری به شما می روند. وقتی از دانش سخن می گوییم منظور همان knowledge یا ترکیب اطلاعات تجزیه و تحلیل شده و نه خام با اطلاعات قبلی است که معمولا در مراکز دانشگاهی یا تحصیلی کسب کرده ایم و نهایتاً تولید دانش جدید. یعنی در حقیقت دانش چیزی فراتر از داده ها و اطلاعاتی است که در این مراکز در اختیارمان قرار گرفته است و ترکیب آن با تجربه یا فعالیت در محیط کار واقعی، منجر به کسب خردمندی و خبرگی در یک زمینه شغلی یا تخصصی می شود.

متاًسفانه در جامعه و بازار کار شاهد این طرز فکر و نگرش اشتباه از سوی برخی از مدیران و فعالان گردشگری متخصص و دانشمند دراین حوزه هستیم که صرفاً به دانش خود تکیه دارند و کمتر به تجربه می اندیشند و مدیران با تجربه را نیز به چالش می کشند که خود نوعی آشفتگی ذهنی را برایشان به ارمغان می آورد و برخی از مدیران و فعالان باتجربه نیز متخصصان و یافته هایشان در زمینه گردشگری مورد نقد و کم توجهی قرار می دهند که این طرز فکر و نگرش نیز نوعی آفت اخلاقی به نام خودشیفتگی را برای این گروه به ارمغان می آورد و دستاورد این نوع نگرش ها و رویکردهای تک بعدی نیز به مرور زمان چیزی جز یأس، ناامیدی و شکست نخواهد بود.

دانش و تجربه رابطه ی مستقیمی با اعتماد به نفس مدیران گردشگری دارند و مدیرانی که در زمینه تخصصی یا شغلی خود بیشتر می دانند، بهتر خود را باور دارند و مدیرانی هم که در خصوص زمینه شغلی خود کمترمی دانند و جاهل هستند، نمی توانند اعتماد به نفس بالایی داشته باشند و اینجاست که گفته می شود دانایی؛ توانایی است.

لذا در هر زمینه یا باریکه ی تخصصی گردشگری که کار می کنید، باید بیاموزید تا خود را بهتر باور کنید و تجربه بیندوزید تا خود را توانمند ببینید و همواره به یاد داشته باشید که دانش و تجربه هیچکدام به تنهایی راه گشای مدیران گردشگری در شغلشان نیست و ترکیب این دو عنصر می تواند راهکارهای حیاتی و استثنایی ای را برای موفقیت در زمینه شغلی تان خلق کند، درست مثل اکسیژن و نیتروژن که از ترکیب معینی از آنها هوای تنفسی ما تأمین می شود و کمبود یا فقدان هر یک از این عناصر، ادامه حیات را برای مان امکان ناپذیر می کند.

در اهیمت دانش و دانایی حکیم ابوالقاسم فردوسی می فرمایند:

                                                                    توانا بود هر که دانا بود                     ز دانش دل پیر برنا بود

و در اهمیت تجربه نیز حضرت مولوی می فرمایند:

                                                                  آنچه تو در آینه بینی عیان                     پیر اندر خشت بیند پیش از آن

و چنانچه در ابتدای این یادداشت نیز اشاره شد، تبدیل دانش به خرد تنها از طریق تجربه امکان پذیر است و این نکته مهمی است که باید تحصیلکردگان دانشگاهی و همچنین متخصصان به آن توجه و اهتمام کافی داشته باشند و به موفقیت و رضایت شغلی دست یابند.

نویسنده: احمد دیناری؛ مشاور و سخنران حرفه ای سرمایه گذاری گردشگری

چنانچه این یادداشت مورد پسند شما بود لطفا آن را انتشار دهید

به این مطلب امتیاز دهید.

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد آرا : 19

امتیازی ثبت نشده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.